Този кекс става по-вкусен като престои няколко часа след приготвянето му. Най-добре да го приготвите вечерта, а сутринта ще имате вкусен безглутенов сочен сладкиш за закуска вкъщи, в парка, в офиса или на училище.
Ако искате да си хапнете от него, ще са ви нужни:
- 6 яйца;
- 3 супени лъжици мед;
- ⅓ разстопено краве масло;
- ⅔ чаена чаша кокосово брашно;
- 1 чаена лъжичка бакпулвер;
- ½ чаена лъжичка сол;
- 2 шепи стафиди.
Разбивате яйцата заедно с меда и маслото. Добавяте сухите съставки и стафидите. Обърквате до хомомогенност и прехвърляте в подходящ намаслен съд за печене.
Печете на 180° на средна решетка, докато образува златиста коричка.
Оставете да се охлади.
Коментари