Фестивалът "Шумът на реката 4", гр.Козлодуй

Щастие - това е думата, която за мен обрисува този фестивал.
Събитие, на което виждаш плам и желание в действие у хората да живеем в по-добър, 
по-усмихнат и по-справедлив свят!
Събитие, което цяла година много млади хора очакваме с нетърпение.
Събитие, което ме кара да се радвам, че в живота ми присъстват хора, които превръщат сивото ежедневие в цветна феерия.
Насладете се на снимките:)

*Многобройни прекрасни неща от събитието не успях да снимам - вкл.приключението, което от учители от СУ"Христо Ботев" бяха  организирали. А и няма точни думи, с които да го опиша .Имаше и въжен тролей. Каузата, за която се събираха средства беше посветена на Фондация "Искам бебе", за да се родят повече деца за България. Имаше миниголф.
Имаше концертна част с групите Paracosm, Black Knife, Peppy &Vilizar Ukeduo, Lilith, бийтбоксър Васил Йорданов, балет "Хаос", танцови групи SICKO и S.O.O.N към клуб "Приятели на Изтока", танцова група "The best group".
Имаше много усмивки, много позитивна енергия, имаше МНОГО! Но всичко това може да се почувства само, когато си там и когато го преживееш!
БлагоДаря!
**Всички снимки са собственост на мен- Божана Петрова и могат да бъдат разпространявани само след изрично  разрешение от мен или чрез активен линк към публикацията!

***Активен линк към публикацията за "Шумът на реката 2"

 Дами от добрволческата организация  "ЖенСъвет " към АЕЦ Козлодуй и техния щанд с пълноценни изкушения :)





 

Всички участници, които събраха печати от спортните атракциони, образователните шатри и здравословните щандове имаше подарък-специална бамбукова чаша за напитки.



   Торта от диня и плодови шишчета:)





    Прекрасни млади хора приготвяха вкусно суши :)


 С Елиан Монов- ученик от СУ "Христо Ботев", който заедно с негови приятели и участници  в Общински детски и младежки парламент организираха този прекрасен цветен празник.





    Кулминацията на празника - цветният прах:)